Duyurular

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Pandemide Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Sempozyumu 30 Nisan 2021 Cuma günü saat 09.30-16.30 arasından çevrimiçi düzenlenmiştir.

Program için tıklayınız

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Pandemi ve Ruh Sağlığı: Multidisipliner Yaklaşım başlıklı PANEL; 24 Aralık 2020 Perşembe günü saat 19.30-21.00 arasından çevrimiçi düzenlenmiştir.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından 25 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 15.00-16.30 arasında çevrimiçi düzenlenen KUŞAKLAR ARASI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİnin konuğu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol ERDİNÇ olmuştur.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından düzenlenen KUŞAKLAR ARASI DAYANIŞMA ETKİNLİKLERİnin Aralık 2019 programı; Hacettepe Üniversitesi Mezotelyoma ve Medikal Jeoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecektir. 10 Aralık 2019, Salı günü saat 12.30-13.30 arasında Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi S Salonunda düzenlenen etkinliğimize Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi E. Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Altay ŞAHİN “Göğüs Hastalıkları Alanında Hacettepe’den Türkiye’ye…” başlıklı konuşma ile katılmıştır.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (E.) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferhunde ÖKTEM'in konuk olarak katıldığı "Hacettepe ile Büyümek" başlıklı söyleşi 19 Kasım 2019 Salı günü saat 12.30-13.30 arasında Üniversitemiz Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi S Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Anı fotoğrafı için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (E.) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türkan KUTLUAY MERDOL'un konuk olarak katıldığı "Hacettepe Üniversitesi'nin İlk Mezunlarından Olmak" başlıklı söyleşi 3 Ekim 2019 Perşembe günü saat 12.30-13.30 arasında Üniversitemiz Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi S Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Anı fotoğrafı için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (E.) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülsev KALE'nin konuk olarak katıldığı  "Kuruluştan Bugüne Hacettepeli Olmak" başlıklı söyleşi 27 Mayıs 2019 Pazartesi günü saat 12.30-13.30 arasında Üniversitemiz Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi S Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Toplu fotoğraf için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Engelsiz Hacettepe Topluluğu ve Hacettepe
Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma  Merkezi (HÜSSAM); 2
Mayıs 2019 Perşembe günü saat 9.00-16.00 arasında Hacettepe Üniversitesi
Beytepe Yerleşkesi K Salonunda ENGELSİZ YAŞAM İÇİN EL ELE SEMPOZYUMU
düzenlemiştir.

Afiş için tıklayınız.
Düzenleme kurulu için tıklayınız.
Program için tıklayınız.
Sonuç bildirgesi ve toplu fotoğraf için tıklayınız.

Hacettepe Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Uygulama ve Araştırma Merkezi (HÜSSAM) tarafından Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (E.) Öğretim Üyesi Prof. Dr.Sabahat TEZCAN'ın konuk olarak katıldığı "Sosyal Sorumluluk Çalışmalarında Bilimsel Yaklaşım" başlıklı söyleşi 7 Mart 2019 Perşembe günü saat 12.30-13.30 arasında Üniversitemiz Sıhhiye Yerleşkesi Kültür Merkezi S Salonunda gerçekleştirilmiştir.

HACETTEPE TIP ÖĞRENCİLİĞİ......

Seminer

29 Şubat 2012 Çarşamba

Saat: 12:30-14:00

Kültür Merkezi S Salonu

Katılımcılar

Prof.Dr.İskender SAYEK

Emekli Öğretim Üyesi

Yusuf ÇAMIRCI

Dönem V Tıp Fakültesi Öğrencisi

Hacettepe Tıp Öğrenciliği 45 yılda Nasıl Değişti: 1967 ve Şimdi başlıklı kuşaklararası dayanışma seminer çalışmamızda Emekli öğretim üyeleri ile halen eğitim gören öğrenciler ve araştırma görevlileri arasında dayanışma, birlikte üretme, deneyimlerin aktarımı ve paylaşma zemini yaratabilmek ve üniversitemiz çalışanları ile paylaşılmasının amaçlanmakta olup tüm üniversite ailemiz davetlidir.

Proje Sorumlusu: Prof.Dr. Dilek Aslan

GELECEĞİN EĞİTİMİ ve ÜNİVERSİTEMİZ